Reisadvies

Saoedi ArabiŽ

De Rode Zee vanuit Saoedi ArabiŽ: ongerept en puur!

De Rode Zee is al jaren bekent als een van de mooiste duikplekken ter wereld. Vanuit Egypte wordt er erg veel gedoken in de Rode Zee. Toch heeft de zee ook nog vele verborgen schatten die je als duiker zeker wilt ontdekken! Waar? In Saoedi ArabiŽ, het land aan de Rode Zee die nog echte ongerepte en pure riffen biedt. Doordat toeristen lange tijd niet welkom waren en het land zelf niet veel duikers heeft, zijn vele duikstekken ook nog aardig onbekend.

De lange kustlijn van Saoedi ArabiŽ biedt verschillende fantastische duikstekken met ieder geweldige kenmerken. De riffen laten de Rode Zee zeker van haar beste kant zien! Het onderwaterlandschap is zo wisselend, hier een drop off, daar prachtige rotsformaties, dan weer geweldige koraaltuinen met harde en zachte koralen. Ook grote scholen rifvissen, dolfijnen, haaien, roggen, barracudaís, murenen en bultpapegaaienvissen zul je tegenkomen op deze fantastische duikplaatsen die nog vrijwel onbekend zijn!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots