Reisadvies

Verlengen in Thailand

Verleng je vakantie in Thailand

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise in Thailand? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijk warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond Thailand doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld gaan bewonderen, zoals de prachtige stranden.

Al genoeg van Thailand genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen in het prachtige Bangkok, Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierdoor is het mogelijk om je prachtige vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

3 gevonden.

Rondreizen Thailand

Verre Oosten > Thailand > Verlengen in Thailand

Mis niets van het schitterende Thailand tijdens een fantastische rondreis met veel cultuur, natuur en heerlijke stranden.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een schitterende rondreis door Thailand en ontdek cultuur ťn natuur!
Boeken & meer info

Stopovers & Citytrips als verlenging na Thailand

Verre Oosten > Thailand > Verlengen in Thailand

Verleng je duikvakantie of liveaboard in Thailand met een leuke stop-over in een van de wereldsteden die je onderweg passseert.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een stop-over in een leuke wereldstad op jouw route!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Thailand

Verre Oosten > Thailand > Verlengen in Thailand

Lekker luieren op het strand of meer van de schitterend groene natuur ontdekken? Het kan tijdens een verlenging in Thailand!

PrijzenOfferte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie in MaleisiŽ voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
3 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots