Reisadvies

Verlengen in IndonesiŽ

Verleng je vakantie in IndonesiŽ

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond IndonesiŽ? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijk warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboard reizen. Na de wateren in IndonesiŽ doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld gaan bewonderen, zoals de prachtige stranden.

Al genoeg van IndonesiŽ genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen in het prachtige Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Hierdoor is het mogelijk om je prachtige vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

2 gevonden.

Stopovers & Citytrips als verlenging na IndonesiŽ

Verre Oosten > IndonesiŽ > Verlengen in IndonesiŽ

Verleng je duikvakantie of liveaboard in IndonesiŽ met een leuke stop-over in een van de wereldsteden die je onderweg passseert.

PrijzenOfferte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een stop-over in een leuke wereldstad op jouw route!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts IndonesiŽ

Verre Oosten > IndonesiŽ > Verlengen in IndonesiŽ

Na een fantastische liveaboard nog even relaxen in een van de heerlijke resorts op de eilande van IndonesiŽ? Verleng dan je duikreis!

PrijzenOfferte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie in IndonesiŽ voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots