Reisadvies

IndonesiŽ

Duikvakantie IndonesiŽ

Klik hier voor het IndonesiŽ liveaboard vertrekschema

IndonesiŽ is een prachtige tropische bestemming voor duikers dat bestaat uit paradijselijke eilanden. Manado in het noorden van Sulawesi heeft haar reputatie als schitterende duikbestemming niet voor niets gekregen. Je duikt hier in een kleurrijk marine park, met een enorme verscheidenheid aan verschillende soorten koralen en vissen. Ook steile wanden begroeid met zacht koraal, schildpadden, haaien , bladvissen, zeeslangen en vele andere soorten vis zie je onder water. Ideaal voor fotografen! Ga ook op zoek naar pygmeezeepaardjes en prachtige mandarijnvisjes.

Alor

Alor

Door het vulkanische ontstaan ťn de ligging van Alor in de koraaltriangel vind je er ontzettend veel onderwaterleven. Toch wordt er nog maar weinig gedoken, omdat het eiland nog redelijk onbekend is.

Bali

Bali

Bali is een van de meest toeristische eilanden van IndonesiŽ. Toch vind je rond de mooiste duikgebieden in het oosten en noordwesten maar weinig toeristen. Na het duiken kom je hier helemaal tot rust.

Bangka & Bunaken

Bangka & Bunaken

Duik naar steile wanden begroeid met zacht koraal en ontmoet schildpadden, haaien, bladvissen, zeeslangen en vele andere soorten vis. Misschien spot je zelfs de Indische zeekoe of een orka!

Flores & Komodo

Flores & Komodo

Naast de beroemde varaan staat Komodo vooral bekend als een van de betere duikgebieden ter wereld. Rond Komodo National Park spot je prachtige koraaltuinen, kleurrijke slakjes en gracieuze mantaís.

Halmahera

Halmahera

Het mooie Halmahera, gelegen in het midden van de koraaldriehoek, leent zich perfect voor een ontspannen duikvakantie!

Kalimantan

Kalimantan

Kalimantan is het meest dunbevolkte deel van IndonesiŽ, maar daar merk je onder water niets van! Door de sterke stroming spot je een grote variatie aan vissen en het zicht is vaak meer dan 40 meter.

Lembeh

Lembeh

Lembeh is hťt muckduikwalhalla van IndonesiŽ. Ben jij helemaal weg van het allerkleinste leven onder water? Dan is duiken in Lembeh Strait, dť duikspot van Lembeh, helemaal aan jou besteed!

Liveaboard Boten IndonesiŽ

Liveaboard Boten IndonesiŽ

Liveaboards bieden duikers de beste mogelijkheden om de verder gelegen duikstekken te ontdekken. Zeker voor avontuurlijke duikers is een liveaboardcruise een echte aanrader!

Liveaboard Routes IndonesiŽ

Liveaboard Routes IndonesiŽ

Eťn van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. Je geniet van uitstekende service aan boord en duikt naar de mooiste plekken rond IndonesiŽ.

Lombok

Lombok

Ben je op zoek naar een alternatief voor het toeristische Bali? Lombok is Ďthe place to beí! Behalve de bekende noordelijke Gili eilanden is het (nog) een oase van rust. Het onderwaterleven is divers!

Manado (Noord Sulawesi)

Manado (Noord Sulawesi)

Het hele jaar door duik je in een kleurrijk mariene park. De steile wanden met zacht koraal, kleurrijke koraaltuinen op lavagesteente en 3000 soorten vis zijn een paradijs voor de macrofotograaf!

Molukken

Molukken

Vooral rond het kleine eilandje Ambon kun je fantastisch muckduiken. Maar ook driftduiken, schitterende koraalhellingen, vissoep spots en een groot scheepswrak vind je onder het water van de Molukken.

Pulau Weh

Pulau Weh

Het meest noordwestelijke puntje van IndonesiŽ, dat is het eilandje Pulau Weh. Hier ontdek je ongerepte witte zandstranden en fantastische duikstekken met heel veel onderwaterleven!

Raja Ampat

Raja Ampat

Raja Ampat is een van de allermooiste duikbestemmingen ter wereld. De diversiteit van het onderwaterleven zou hier zelfs de hoogst geregistreerde op aarde zijn! Van pygmee zeepaardjes tot mantaís.

Verlengen in IndonesiŽ

Verlengen in IndonesiŽ

Heb je genoten van een geweldige liveaboardcruise met schitterende duiken? Verleng je duikvakantie dan in een resort of met een rondreis of stop-over.

Zuidoost Sulawesi

Zuidoost Sulawesi

In het hart van de koraaltriangel kom je niets tekort. Onder water vind je onder andere veel soorten rifvissen, pygmee zeepaardjes, prachtig hard ťn zacht koraal, steile wanden en mysterieuze grotten.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots