Reisadvies

Mexico - Baja

Van schattige zeeleeuwen tot angstaanjagende witte haaien

Duikvakantie Baja California

Klik hier voor het Mexico (Socorro) liveaboard vertrekschema

De Zee van Cortez is wereldwijd bekend door haar uitstekende duikkwaliteiten. De duikstekken zijn enorm divers. Je duikt naar grote pelagische vissen, zoals hamerhaaien, walvissen, walvishaaien en manta’s. Daarnaast is het één van de plaatsen waar je de nieuwsgierige zeeleeuwen tegenkomt. Naast al deze vissoorten, vind je er kelp, koraal en een aantal wrakken, zoals de Salavatierra en een Chinees scheepswrak. De regio is voor zowel de beginnende als de meer ervaren duiker leuk om te ontdekken.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots