Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Galapagos

Liveaboards Galapagos: Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. U geniet van een uitstekende service aan boord en duikt op de mooiste plekken van de Galapagos Eilanden!

Diving World werkt samen met het bekende Explorer Ventures en Aggressor vloten voor de Galapagos duikcruises. De liveaboard boten biedt eerste klas service en accommodatie. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke kwaliteit zoals we gewend zijn van beide organisaties!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Galapagos
Volpension
De mooie liveaboard is voorzien van vele gemakken, speciaal gericht op duikers! U treft er onder anderen een groot duikplatform waar meer dan genoeg ruimte is voor de duikers en hun equipement.
All Inclusive
Een verblijf aan boord van dit luxe schip waarborgt een adrenaline rush wanneer u oog in oog komt te staan met het geweldige zeeleven dat deze regio zo beroemd maakt!
Soft all-inclusive
Stap aan boord van de Galapagos Master voor een unieke beleving! De Galapagos Eilanden is een van de weinige plekken ter wereld waar je duikt tussen honderden hamerhaaien op zoek naar een walvishaai.
All-Inclusive!
De Galapagos Humboldt Explorer is gebouwd in 2006. In het ontwerp en tijdens de bouw is veel nadruk gelegd op snelheid, comfort en stabiliteit, passend bij dit vaargebied.
All-Inclusive
De 36 meter lange Majestic Explorer bevaart de prachtige wateren rond de Galapagos. De 8 hutten zijn uitgerust met privť badkamers en bieden plaats voor 16 duikers.