Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Galapagos
Duiken bij de Galapagos eilanden: een unieke ervaring!

Duikvakantie Galapagos: Er zijn een aantal plaatsen in de wereld die je toch 1 keer gezien moet hebben: De Galapagos eilanden zijn er daar een van!

De wonderen van een Galapagos duikervaring blijven u bij voor de rest van uw leven! Geen andere plek op aarde biedt zoín variŽteit aan zee- en land flora en fauna. Tijdens de 7 nachten / 8 dagen durende trip wordt u ervaringen rijker die u voor de rest van uw leven bijblijven; spannende duiken met haaien, schildpadden en zeeleeuwen, informatieve en begeleide nature tours en bezoeken aan exotische eilanden. Dit zijn slechts een klein deel van uw ervaringen aan boord van de Galapagos Eco Eplorer 1. De 10 koppige bemanning beschikt over een grote kennis van deze unieke vulkanische eilanden en ze delen graag hun ervaringen met elke gast aan boord. Tevens zorgen zij ervoor dat het u tijdens de trip aan niets ontbreekt!

Duiken bij de Galapagos eilanden kan zeer uitdagend zijn, maar het is alle moeite dubbel en dwars waard! Tijdens het duiken heeft u grote kans op ontmoetingen met scholen hamerhaaien, Galapagos haaien, walvishaaien, manta's en een grote hoeveelheid andere pelagische vissoorten. Ook het duiken met zeeleeuwen en pinguÔns zal u zeker bijblijven. Met wat geluk heeft u zelfs kans op tijger haaien, zwarte en blauwe marlijnen of zelfs orca's!

Maar ook tijdens de nature tours komt u veel unieke soorten dieren tegen, zoals de grootste kolonies fregat vogels ter wereld, de blauwvoetgent, land en zee leguanen en kolonies van zeeleeuwen. Een bezoek aan Bartolomť Island biedt u de kans om te snorkelen met de Galapagos PinguÔns, de enige pinguÔns ter wereld die ten noorden van de evenaar leven. En een bezoek aan de Galapagos eilanden is natuurlijk niet compleet zonder een ontmoeting met de beroemde Galapagos reuzenschildpadden.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Galapagos
Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot!
Hier krijgt u de gelegenheid te duiken met speelse zeeleeuwen of bij de beroemde eilanden Darwin en Wolf voor spannende ontmoetingen met diverse haaiensoorten, walvishaaien en wolken van tonijn! U v...
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond Galapagos? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.