Reisadvies

Verlengen in Palau

Verlengen in Palau

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond Palau? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond Palau doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kunt je de bovenwaterwereld van Palau bewonderen, zoals de prachtige stranden.

Heb je al genoeg van Palau genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen in het prachtige Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur. Maak je prachtige vakantie nog onvergetelijker door er een aantal dagen achteraan te plakken. Geniet van twee vakanties in ťťn!

2 gevonden.

Stopovers & Citytrips als verlenging na Palau

OceaniŽ > Palau > Verlengen in Palau

Verleng je duikvakantie of liveaboard in de Malediven met een leuke stop-over in een van de wereldsteden die je onderweg passseert.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een stop-over in een leuke wereldstad op jouw route!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Palau

OceaniŽ > Palau > Verlengen in Palau

Ontspan of duik nog meer naar de schitterende onderwaterwereld van Palau na een fantastische liveaboard trip.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie in Palau voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots