Reisadvies

Verlengen op Hawaii

Verleng je vakantie op Hawaii

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond Hawaii? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijk warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan ná diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond Hawaii doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld van de eilanden bewonderen, zoals de prachtige stranden.

Al genoeg van de Hawaii genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen met een stop-over. Maak je vakantie nog onvergetelijker en geniet van twee prachtige vakanties in één!

2 gevonden.

Island Hopping Hawaii

Oceanië > Hawaii > Verlengen op Hawaii

Ontdek het indrukwekkende Volcanoes National Park op Big Island, de Waimea Canyon op Kauaï en rijd de avontuurlijke Road to Hana op Mauï.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie en ga eilandhoppen tussen de verschillende Hawaïaanse eilanden!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Hawaii

Oceanië > Hawaii > Verlengen op Hawaii

Ontspan na een geweldige, maar intensieve liveaboard trip op het evenzo paradijselijke vaste land van Hawaii en doe even helemaal niets!

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie op Hawaii voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots