Reisadvies

Tanzania

Maak in alle rust een duik naar kleurrijke vissen en koraalriffen!

Duikvakantie Tanzania

Duiken in Tanzania doe je het beste vanaf de eilanden Mafia Island en Zanzibar. Net onder het wateroppervlak rond Mafia Island vind je vele prachtige duikstekken. Druk zal het niet zijn onder water, wat het duiken alleen maar leuker maakt. De gezonde en diverse koraalriffen, het warme water van zo’n 26 °C en het zicht dat kan oplopen tot 30 meter maken Mafia Island een populaire duikbestemming.

Duiken is het mooist tijdens de wintermaanden. Walvishaaien, schildpadden en dolfijnen laten zich dan het vaakst zien. Met een beetje geluk spot je ook nog een witpuntrifhaai of steenvis. Wil je bultrugwalvissen zien, dan zijn de maanden augustus tot en met oktober beter.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots