Reisadvies

Verlengen op de Seychellen

Verleng je vakantie op de Seychellen

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond de Seychellen? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijk warme parelwitte zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond de 115 eilanden doorzocht te hebben naar (walvis-)haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld gaan bewonderen. Zoals de prachtige stranden van Mahť, Praslin en La Digue.

Al genoeg van de Seychellen genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen in het prachtige Dubai of Abu Dhabi. Hierdoor is het mogelijk om je prachtige vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

3 gevonden.

Rondreis: Safari in Kenia

Indische Oceaan > Seychellen > Verlengen op de Seychellen

Een safari-rondreis door de schitterende natuur van Kenia is een fantastische toevoeging aan je duikvakantie in de Seychellen.

Offerte aanvragen
  
€Prijs op aanvraag,-
Per person
Verleng je duikvakantie met een schitterende rondreis door natuurparken van Kenia!
Boeken & meer info

Stopovers & Citytrips als verlenging na de Seychellen

Indische Oceaan > Seychellen > Verlengen op de Seychellen

Verleng je duikvakantie of liveaboard op de Seychellen met een leuke stop-over in een van de wereldsteden die je onderweg passseert.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een stop-over in een leuke wereldstad op jouw route!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Seychellen

Indische Oceaan > Seychellen > Verlengen op de Seychellen

Verleng je liveaboard rond de Seychellen met een ontspannen verblijf in een van de heerlijke resort en geniet van zon, zee en strand!

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie op de Seychellen voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
3 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots