Reisadvies

Verlengen in Oman

Verleningsbestemmingen

Verleng je vakantie in Oman

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond Oman? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World biedt daarom verlengingsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboardreizen. Na de wateren rond Oman doorzocht te hebben naar manta's, vele kleurrijke visjes, wrakken en prachtig koraal kun je de bovenwaterwereld van Oman bewonderen.

Heb je al genoeg van Oman genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen met een prachtige stop-over. Maak je prachtige vakantie nog onvergetelijker door er een aantal dagen achteraan te plakken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

2 gevonden.

Stopovers & Citytrips als verlenging na Oman

Indische Oceaan > Oman > Verlengen in Oman

Verleng je duikvakantie of liveaboard in Oman met een leuke stop-over in een van de wereldsteden die je onderweg passseert.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een stop-over in een leuke wereldstad op jouw route!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Oman

Indische Oceaan > Oman > Verlengen in Oman

Na een waanzinnige liveaboard nog iets langer van Oman genieten? Verleng dan je vakantie met een relaxt verblijf aan het strand in bijvoorbeeld Salalah.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie in Oman voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots