Reisadvies

Indische Oceaan

Klik hier voor het Indische Oceaan liveaboard vertrekschema

Duik rond het bijzondere Australische Christmas Island of geniet van een schitterende liveaboard op de Malediven. Échte avonturiers stappen in een kooi en ontmoeten witte haaien rond Zuid-Afrika!

Australië

Australië

Hoewel het kleine en afgelegen Australische eiland Christmas Island vooral bekend is vanwege de indrukwekkende rode krabben migratie, kun je er ook fantastische duiken maken.

Kenia

Kenia

Kenia is: schitterende Nationale Parken bomvol wild leven, waaronder de beroemde Big Five. Maar er is meer! Ontdek de wondere onderwaterwereld in het Watamu Marine National Park.

Malediven

Malediven

Verblijf op een schitterend privé resort of stap aan boord van een luxe liveaboard. Op de Malediven kom je niets tekort. Heerlijke stranden, heldere zee en verrassend groot zeeleven onder water!

Mauritius

Mauritius

Ontdek de mooiste duikstekken voor de westelijke kust van Mauritius. Duik naar wrakken en in grotten of maak een spectaculaire driftduik. Ondertussen spot je grijze rifhaaien en grote scholen vis.

Mozambique

Mozambique

Walvishaaien, schildpadden, walvissen en manta’s? Het Afrikaanse Mozambique is ‘the place to be!’ Er is maar weinig groot zeeleven dat niet langs deze tropische verrassing zwemt.

Oman

Oman

Het Sultanaat Oman is verrassend divers. Niet alleen wadi’s, maar ook prachtige watervallen, het indrukwekkende Hajargebergte en groot zeeleven, zoals rifhaaien en roggen zijn het ontdekken waard.

Seychellen

Seychellen

De tropische Seychellen is een echte droombestemming. De groene eilanden met de typische granietrotsen bieden een schitterende onderwaterwereld. Van anemoonvissen tot de grote walvishaai.

Tanzania

Tanzania

Tanzania staat voor schitterende landschappen, de ‘Big Five’ tijdens een safari en de indrukwekkende Kilimanjaro. Duiken doe je rond Mafia Island, waar rust, zandstranden en duiken centraal staan.

Zanzibar (Tanzania)

Zanzibar (Tanzania)

Zanzibar is een sfeervol eiland voor de kust van Tanzania. Struin door de steegjes van Stone Town, luier op de heerlijke zandstranden en duik onder water voor schildpadden, rifhaaien en barracuda’s.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika spot je de ‘Big Five’ zowel boven als onder water. Van de olifant en leeuw naar een manta en hamerhaai. De échte diehards stappen in een kooi en ontmoeten gigantische witte haaien!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots