Reisadvies

Verlengen in Egypte

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond Egypte? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan na diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond Egypte doorzocht te hebben naar mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld van Egypte bewonderen. Het is mogelijk je prachtige vakantie te verlengen in bijvoorbeeld een resort. Geniet van twee vakanties in ťťn!

1 gevonden.

Rondreizen Egypte

De Rode Zee > Egypte > Verlengen in Egypte

Ontdek tijdens een schitterende rondreis de eeuwenoude schatten van Egypte. Bewonder de wereldberoemde piramides en maak een cruise over de Nijl!

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een schitterende rondreis door Egypte en ontdek cultuur ťn natuur!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots