Reisadvies

Verlengen op de Bovenwindse Eilanden

Verleng je vakantie op de Bovenwindse Eilanden

Heb je heerlijk genoten van een liveaboardcruise rond de Bovenwindse Eilanden? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan ná diverse liveaboardreizen. Na de wateren rond de Bovenwindse Eilanden doorzocht te hebben naar vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld van de Caraïbische eilanden bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de knalgroene natuur.

Heb je echter al genoeg van de Bovenwindse Eilanden genoten? Kies er dan voor om je vakantie te verlengen met een prachtige stop-over. Hierdoor is het mogelijk om je vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee vakanties in één!

1 gevonden.

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Bovenwindse Eilanden

Caraïbische Zee > Bovenwindse Eilanden > Verlengen op de Bovenwindse Eilanden

De Bovenwindse Eilanden in het Caribisch Gebied bieden een interessante mix van de Nederlandse, Britse, Franse én lokale culturen!

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie op de Bovenwindse Eilanden voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots