Reisadvies

Bovenwindse Eilanden

Caraïbisch duiken zonder massatoerisme doe je rond de Bovenwindse Eilanden

Duikvakantie Bovenwindse Eilanden

Klik hier voor het Bovenwindse Eilanden liveaboard vertrekschema

Duiken rond de Bovenwindse Eilanden is een bijzondere ervaring. De onderwaterwereld is op iedere plek weer anders. Zo is het ruige landschap van Saba terug te vinden onder water en resulteerde het overvloedige zeeleven voor het ontstaan van het Saba Marine Park in 1987. Rond het kleine eilandje dat niet voor niets ‘The Unspoiled Queen of the Caribbean’ wordt genoemd vind je bijna 40 duikstekken! Onder water vind je verscholen pinakels, de thuisbasis van baarzen, barracuda’s, schildpadden en verschillende haaien, zoals verpleegsterhaai en rifhaaien.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots