Reisadvies

Verlengen in Belize

Verleng je vakantie in Belize

Heb je heerlijk genoten van een liveaboardcruise rond Belize? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan ná diverse liveaboardreizen. Na de wateren rond Belize doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld van Belize bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige stranden.

Heb je echter al genoeg van Belize genoten? Kies er dan voor om je vakantie te verlengen met een prachtige stop-over. Hierdoor is het mogelijk om je vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee vakanties in één!

2 gevonden.

Rondreizen Belize

Caraïbische Zee > Belize > Verlengen in Belize

Een rondreis is dé manier om niets te missen van Belize. Ontdek de fascinerende wereld van de Maya's, helderblauwe vulkaanmeren en diepgroene jungles.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie met een schitterende rondreis door Belize en ontdek cultuur én natuur!
Boeken & meer info

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Belize

Caraïbische Zee > Belize > Verlengen in Belize

La Isla Bonita! Ambergris Caye ligt op het meest zuidelijke puntje van het Mexicaanse schiereiland Yucatán met heerlijke stranden en weinig drukte.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie in Belize voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots