Reisadvies

Vacatures & stageplaatsen

WE'RE HIRING!

1. Ervaren Reisadviseur

Wij zoeken enthousiaste collega's die minimaal beschikken over een afgeronde MBO opleiding. Werkervaring op een reisbureau of bij een touroperator is een must. Duik(reis)ervaring is een pré.

Werkzaamheden:

Als reisadviseur bij Diving World bouw en onderhoud je relaties met onze klanten. Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze klanten per e-mail en telefoon, helpt klanten de juiste vakanties uitkiezen en maakt offertes op maat. Naast het adviseren van klanten ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van boekingen bij onze agenten en operators over de hele wereld. Je helpt bij het ontwikkelen van nieuwe relaties en bestemmingen en ondersteunt je collega's soms met after sales ondersteuning en administratie.

Functie-eisen:

Je hebt ervaring op een reisbureau of bij een touroperator
Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau
Je beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Je kunt goed zelfstandig werken
Je bent flexibel ingesteld en kan goed omgaan met verandering

Wij bieden voor deze functie een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team bij een dynamische organisatie met een marktconform salaris en aantrekkelijk werktijden en arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week/ maximaal 39 uur per week voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie brief naar Diving World Duikvakanties t.a.v. André DuVivier.

2. Administratief medewerker/telefoniste/receptioniste

Ben jij opzoek naar een (starters)functie binnen een leuk, jong team? Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over een afgeronde MBO opleiding. Een recreatie/toerisme richting is een pré maar niet noodzakelijk.

Werkzaamheden:

Als administratief medewerker /telefoniste/receptioniste bij Diving World ben jij vaak het eerste aanspreekpunt van de klant. Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze klanten per e-mail en telefoon. Naast het contact met klanten verwerk je boekingen in ons back office systeem, stel jij facturen op, plaats je reserveringen bij agenten en ondersteun collega's bij overige administratieve werkzaamheden zoals het versturen van reisbescheiden en het invoeren van prijzen.

Functie-eisen:

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
Je beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Je kunt goed zelfstandig werken
Je bent flexibel ingesteld en kan goed omgaan met verandering

Wij bieden voor deze functie een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team bij een dynamische organisatie met een marktconform salaris en aantrekkelijk werktijden en arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur/ maximal 39 uur per week voor bepaalde tijd met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie brief naar Diving World Duikvakanties t.a.v. André DuVivier.

3. Content en promotiemedewerker

Kerntaken zijn management van websites, aanbiedingen, social media, beurzen, mailings- en reclamecampagnes.

Diving World is een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten touroperator / reisbureau. Als marktleider in de Benelux bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Naast onze standaard reizen bieden wij o.a. duikcruises, rondreizen en maatwerk aan. We bieden eigen reizen en werken ook samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

Als content, promotie- en community manager bij Diving World ben je o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inhoud van onze website(s). Denk hierbij onder andere aan het toevoegen van nieuwe producten aan het assortiment van Diving World. Je schrijft unieke en begrijpelijke teksten, zorgt voor de juiste afbeeldingen en je houdt je bezig met de aanbiedingsprijzen van de producten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het actueel houden van de websites, social media kanalen en nieuwsbrieven.

Functietaken:

Planning en overleg met collega’s en externe betrokkenen omtrent de content van de websites
Ontwikkelen, vernieuwen en beheren van de websites via een CMS
Schrijven (of vertalen) van SEO teksten
Bewerken en plaatsen van afbeeldingen en andere website elementen
Beheren van social media-activiteiten
Uitvoeren van e-mailcampagnes en nieuwsbrieven
Assisteren in vormgeving en organisatie van beurs standen en materialen
Vormgeven en bewaken van de huisstijl

Beschik jij over:

Ervaring of interesse in reizen en duiken
Ervaring met gebruik van een CMS en/of website beheer, HTML editors en beeldbewerking software (bijvoorbeeld Photoshop)
Uitstekende beheersing van de Nederlands taal en een goede beheersing van de Engels taal (Duits is een pre)
Ervaring met beheer van social media accounts en content
Beschikbaar om te beginnen in een functie van minimaal 32 uur / maximaal 39 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd
Een creatieve geest die nauwkeurig kan werken· Het vermogen om zelfstandig te kunnen werken binnen een gezellig en informeel team
Uitstekende communicatie skills

Wij bieden voor deze functie een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team bij een dynamische organisatie met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week / maximaal 39 uur per week voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie brief per email naar Diving World Duikvakanties t.a.v. André DuVivier.

4. Stageplaats

Werkzaamheden: Wij zijn een klein team en daar ga je volop onderdeel van uitmaken. Je maakt kennis met nagenoeg alle kanten van de reiswereld. Van verkoop en administratie, telefoon en e-mails beantwoorden naar klanten en toeleveranciers in binnen- én buitenland tot het maken van reisbescheiden. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je in de toekomst kan en mag verwachten van een baan in de reisbranche. Tijdens een stage bij Diving World kom je erachter waar je eigen kwaliteiten liggen.

Bedrijfsomschrijving: Diving World Nederland is een ANVR en SGR aangesloten touroperator. Sinds 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld, met een specialisatie in liveaboards, oftewel duiksafaris aan boord. Naast onze standaard reizen bieden wij maatwerk aan, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie voor een goede prijs kun je bij ons terecht. We bieden eigen reizen en werken ook samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

Zoek je een stageplaats en heb je interesse? Stuur dan je CV naar: info@divingworld.nl t.a.v. Saskia Molendijk. Geef ook even aan welke opleiding je volgt. We bieden plek aan zowel studenten van toeristische als administratieve opleidingen.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots