Reisadvies

Pak Meng

Duikvakantie Pak Meng & algemene informatie

Pak Meng is een gezellige plaats met een prachtig strand, die in het weekend overwegend wordt bezocht door Thaise bezoekers. Als je op zoek bent naar het onbedorven Thailand van twintig jaar geleden, dan zul je het hier waarschijnlijk vinden.

Het kleine dorpje Pak Meng ligt in de zuidelijke provincie Trang, aan de zuidkant van Pak Meng Beach. Hoewel het gebied rijk is aan natuurschoon en bezienswaardigheden, is Trang een nog onontgonnen wereld. Een bezoek waard zijn de nationale parken Chao Mai, Ratjamongkala, Had Yao en Yong Ling ťn de warm water bronnen. Maar misschien wel het mooist zijn de eilanden van Trang: Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Mook, Koh Libong, Koh Lao Lieng, Koh Takieng, Koh Petra, Koh Sukorn, Koh Rok en kleinere eilanden zoals Koh Mak, Koh Chuak en Koh Wen.

1 gevonden.

Anantara Si Kao Resort & Spa

Verre Oosten > Thailand > Pak Meng

Anantara Si Kao Resort wordt omgeven door natuurlijke schoonheid. Aan de voorzijde het witte Changlang Beach en aan land unieke nationale parken.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1162,-
per persoon
9 dagen met Thai Airways van Brussel naar Phuket (HKT)
Logies & ontbijt of halfpension
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots