Reisadvies

Micronesia

Duikvakantie Yap

Klik hier voor het Micronesia liveaboard vertrekschema

Yap grenst zowel aan de Filipijnenzee als aan de Stille Oceaan. De vier eilanden worden omringt door een koraalrif en het duiken concentreert zich vooral op de mantaís. Maar ook veel vissen zwemmen rond de riffen en je vindt er een kleine 200 verschillende koralen.

De kanalen rondom Yap worden door de mantaís gebruikt als poetsstations. Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar je een ontmoeting met deze prachtige wezens kunt garanderen, maar hier ben je er zeker van! Ze komen zeer regelmatig in grote scholen voorbij.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots