Reisadvies

Liveaboard Routes Hawaii

Onvergetelijke liveaboard routes!

Liveaboard routes rond Hawaii

Klik hier voor het Hawaii liveaboard vertrekschema

Rond Hawaii wachten oude, door lava gevormde tunnels, koralen en natuurlijk enorme hoeveelheden zeebewoners op je. Honderden soorten vissen bewegen zich om je heen en weer. In het juiste seizoen kom je misschien zelfs oog in oog te staan met dolfijnen, haaien, walvissen en bruinvissen. Dit zijn de onderzeese traktaties die het duiken rond Hawaii typeren. Er zijn bijna dagelijks zeeschildpadden en tropische vissen te bewonderen De perfecte locatie voor een liveaboard reis!

1 gevonden.

Hawaii Islands

OceaniŽ > Hawaii > Liveaboard Routes Hawaii

Rond HawaÔ kun je schitterende door lava gevormde tunnels, kleurrijk koraal, honderden vissoorten, schildpadden en misschien zelfs dolfijnen verwachten.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots