Reisadvies

Liveaboard Boten Hawaii

Liveaboards rond Hawaii

Klik hier voor het Hawaii liveaboard vertrekschema

Rond Hawaii wachten oude, door lava gevormde tunnels, koralen en natuurlijk enorme hoeveelheden zeebewoners op je. Honderden soorten vissen bewegen zich om je heen en weer. In het juiste seizoen kom je misschien zelfs oog in oog te staan met dolfijnen, haaien, walvissen en bruinvissen. Dit zijn de onderzeese traktaties die het duiken rond Hawaii typeren. Er zijn bijna dagelijks zeeschildpadden en tropische vissen te bewonderen De perfecte locatie voor een liveaboard reis!

1 gevonden.

Kona Aggressor II

OceaniŽ > Hawaii > Liveaboard Boten Hawaii

De catamaran Kona Aggressor II biedt ruimte aan 14 passagiers, voor 7 dagen zorgeloos duiken op mysterieuze duikbestemmingen langs de westelijke kust van HawaÔ. Hier vindt u 20% van de riffen en vis d

PrijzenOfferte aanvragen
  
Vanaf €2583,-
per persoon
Gegarandeerd de beste pakketprijzen (inclusief vluchten)
All-inclusive
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots