Reisadvies

Frans-PolynesiŽ

Klik hier voor het Frans PolynesiŽ liveaboard vertrekschema

Het prachtige Frans-PolonesiŽ is de bestemming voor iedereen die op zijn vakantie wil geniet van de flora en fauna zowel onder als bovenwater! Na aankomst wuiven de palmbomen je toe en geniet je van de gemoedelijke sfeer die de lokale bevolking met zich meebrengt.

Er kan prachtig gedoken worden rondom de atollen Fakarava en Rangiroa waar door de stroming grote aantallen vissen gespot kunnen worden! Ook voor ontmoetingen met haaien zit je hier helemaal goed, want in deze wateren wachten de haaien op hun voedsel tijdens de wisseling in het tij!

Het bekende eiland Bora Bora is een erg gewilde plek voor een huwelijksreis, maar wist je dat er rond dit eiland en Moorea prachtige riffen liggen? De kleurrijke riffen worden ook vaak bezocht door roggen en citroenhaaien!

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots