Reisadvies

Gran Canaria - Puerto Mogán

Duikvakantie Gran Canaria

Duiken op Gran Canaria heeft al jaren een fantastische reputatie. Dit komt voornamelijk door de interessante mix van het onderwater leven en de subtropische golfstroom vanuit de golf van Mexico. Geniet van de prachtige diversiteit aan onderwaterlandschappen, van grotten en doorgangen tot diepe muren! Op welke stek je ook gaat duiken, er is voor ieder wel iets wils!

Gran Canaria beschikt over het zeereservaat El Cabrón. Hier leven meer dan 400 verschillende vissoorten! In het reservaat zie je naast grotten ook zanderige en gras bodems waar engelhaaien en roggen zich verschuilen! Verder zijn barracuda’s, zeepaardjes en inktvissen vaak te zien. Op de zeebodem rond Gran Canaria liggen ook verschillende indrukwekkende wrakken, zoals de Las Palmas en de Mogan.

Puerto de Mogán

Door de vele kanalen vanaf de haven, wordt het rustige dorpje Puerto de Mogán ook wel "Klein Venetië" of "Venetië van het Zuiden" genoemd. Ook de vele smalle steegjes die door het dorp lopen dragen bij aan deze naam. Ondanks dat er de afgelopen jaren veel gebouwd is, is de sfeer en lokale architectuur in tact gebleven. Alles is zo ontworpen dat de oorspronkelijke charme van het dorp zoveel mogelijk behouden kon worden! Vanuit de regering is het verboden om iets te bouwen met meer dan twee verdiepingen. Ondanks het opkomende toerisme is de originele sfeer dus behouden!

3 gevonden.

Apartamentos Cordial Mogán Valle

Atlantische Oceaan > Canarische Eilanden > Gran Canaria

Luxe en sfeervol appartementencomplex omringt door een tropische tuin in het idyllische visserdorpje Puerto de Mogán.

Offerte aanvragen
   
P.p. LO of HP
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info

Hotel Cordial Mogán Playa

Atlantische Oceaan > Canarische Eilanden > Gran Canaria

Hotel Cordial Mogán Playa is een mooi en sfeervol complex in het schilderachtige vissersdorpje Puerto de Mogán!

Offerte aanvragen
   
per persoon
Halfpension
Boeken & meer info

THe Hoteles Puerto de Mogán

Europa > Spanje > Gran Canaria - Puerto Mogán

Fantastische ligging in het unieke dorpje Puerto de Mogán en direct aan zee. Persoonlijke aandacht en een warme, familiaire sfeer staan hier centraal.

Offerte aanvragen
   
p.p. halfpension
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots