Reisadvies

Costa Brava - Cala Joncols

De Costa Brava is een van de meest interessante duikgebieden van de Spaanse kust. De diversiteit in duikstekken is immens.

Vanuit Cala Joncols worden de duiken vaak per boot georganiseerd. Toch zijn er ook een aantal mooie duikstekken dicht langs de kant. Of je nou duikt van de kant of de boot, 1 ding is zeker: je wordt overweldigd door de prachtige onderwaterwereld van Cala Joncols. Op slechts 10 meter diepte kunnen al verschillende wezens lonken. Denk hierbij aan heremietkreeften, zeepaardjes, rode koralen, kabeljauw, paling en zelfs drakenvis. Deze fantastische, weelderige reeks is werkelijk ondenkbaar tot vreugde van alle duikers!

1 gevonden.

Hotel Cala Joncols

Europa > Spanje > Costa Brava - Cala Joncols

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie! Omgeven door olijfbomen en prachtige natuur, vind je de luxe van het rustieke leven in dit hotel!

Offerte aanvragen
   
Vanaf €700,-
per persoon
8 dagen met een charter vlucht van Amsterdam naar Costa Brava (Girona)
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots