Reisadvies

Spanje

Duikvakanties Spanje

Spanje is een van de weinige duikvakantie landen waarbij je in 2 verschillende zeeŽn zou kunnen duiken. Zo heb je aan de ene kant van Spanje de Atlantische Oceaan en aan de andere kant ligt de Middellandse Zee. In beide wateren kan prachtig gedoken worden.

Het duiken in Spanje brengt elk seizoen nieuwe verrassingen met zich mee. Zo zie je in de zomermaanden vooral kleurrijke kwallen, terwijl je in de winter eerder zeeduivels en zonnevissen tegenkomt. De onderwaterwereld rondom Spanje is zeker divers. Prachtige grotten, spectaculaire kleuren en felgroene posidonia zeegrasvelden. De zeebodem ligt ook vol met geschiedenis, indrukwekkende gezonken schepen en zelfs neergestorte vliegtuigen.

Spanje kent vele zeereservaten langs de kust, hierdoor kun je als duiker zien hoe prachtig en wild het onderwereld leven kan zijn. Naast het duiken in zee heb je in Spanje ook de mogelijkheid om te duiken in meren. Dit geeft weer een heel ander beeld van de onderwaterwereld. Je kan zelfs in de winter duiken in de bevroren bergmeren en in de lente bieden de meren een kristalheldere zicht.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots