Reisadvies

Peniche

Duiken bij Peniche is ongekend populair! De grote vissershaven in Portugal is onlosmakelijk verbonden met de zee. De zee is dan ook een van de hoofdattracties, samen met de aantrekkelijke stranden. Ook het heldere water is een echte trekpleister voor vele duikers!

Het duiken gebeurt vaak in het natuurreservaat van Ilha das Berlengas. Op een boottochtafstand, duik je naar de prachtige onderwaterwereld van Peniche. De rijke en natuurlijke flora en fauna van de duikstekken is adembenemend. Rondom het eiland duik je mee naar de mysterieuze verhalen over boten die gezonken zijn voor de kust.

Algemene informatie

Naast het duiken is Peniche ook een geweldige plek voor andere watersporten en landactiviteiten. Het historische centrum van Peniche heeft erg veel interessante geschiedenis om te delen. Zo vind je er een sanctuarium, oude kerken en een indrukwekkend fort. Het fort werd vroeger gebruikt om de kust te beschermen.

1 gevonden.

Hotel Star Inn

Europa > Portugal > Peniche

Luchthaven transfer of 1 week huurauto in prijzen begrepen!

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie! Het gerenoveerde hotel combineert comfort met kwaliteit! Je loop je zo de zee in!

Offerte aanvragen
    
per persoon
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots