Reisadvies

Azoren - Pico

Duiken rond Pico brengt fantastische ervaringen met zich mee. Een van de duikstekken is het beroemde Princess Alice rif, dat bekend staat om de vele manta’s die daar gespot worden! Ook is er de prachtige duikstek (Condor Bank) waar een aantal maanden per jaar ontmoetingen met blauwe haaien gegarandeerd is en als je enig geluk hebt zie je zelfs een makohaai! Ook de andere duikstekken rondom Pico brengen een prachtige onderwaterwereld met zich mee. Kortom duikers komen volledig aan hun trekken tijdens het duiken rond Pico!

Algemene informatie

Pico Island is een van de mooiste, maar meest ondergewaardeerde eilanden van de Azoren. Het eiland is genoemd naar z’n imposante berg en kenmerkte zich vooral door de walvisjacht en wijntradities. Tegenwoordig staat Pico bekend om zijn beroemde wijnen met prachtige wijngaarden en de houten botenbouw industrie! De walvisjacht is omgezet naar gezellige en interessante walvistrips om zo niet alleen walvissen, maar ook dolfijnen en andere zeezoogdieren te spotten!

3 gevonden.

Appartement “Luis” & Pico Sport

Atlantische Oceaan > Azoren > Pico

Dit kleine appartementencomplex ligt op een paar honderd meter van het centrum van Madalena en op 100 meter van zee.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies
Boeken & meer info

Hotel Caravelas & Pico Sport

Atlantische Oceaan > Azoren > Pico

Centraal gelegen hotel met schitterend uitzicht over de haven van Madalena waar iedere dag vele vissersboten aanleggen.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies & ontbijt
Boeken & meer info

Ultieme Azoren "Sea It All" pakket

Europa > Portugal > Azoren - Pico

Dit 11 daagse 'Sea It All' pakket richt zich op hetgeen waar de Atlantische Ocean en in het speciaal de Azoren bekend om staan: haaien, manta's (mobulas), walvissen en dolfijnen!

Offerte aanvragen
  
per persoon voor 10 nachten
Boeken & meer info
3 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots