Reisadvies

Noorwegen

Duiken tussen de fjorden, het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een duikvakantie in Noorwegen... Toch heeft Noorwegen een rijk en enorm divers onderwaterleven. De kleine onderwaterwezentjes die je veelal rondom IndonesiŽ ziet, tref je ůůk in de wateren rondom Gulen. Naast het bijzondere macroleven liggen er langs de kust van Noorwegen diverse bijzondere wrakken. Het interessante aan deze wrakken is dat de meeste van de wrakken tot wel 90% in tact zijn gebleven. Sommige wrakken hebben zelfs de masten nog staan!

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots