Reisadvies

Gozo

Duikvakantie Gozo & algemene informatie

Gozo staat bekend als de tegenpool van Malta en ligt op zo’n 30 kilometer afstand. Er is geen vliegveld en alles is nog landelijk en minder bebouwd. Gozo focust zich meer op de natuur en historie van het eiland. Het is de plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Mensen die een actievere vakantie zoeken en toch ook wat nachtleven willen zijn beter af in de toeristen plaatsen Masalforn en Xlendi.

De hoofdstad Victoria met haar smalle straatjes en citadel is zeker een bezoek waard! Andere bezienswaardigheden zijn het “Azur Window”, een monumentale kalkstenen boog, de kerk van Ta’Pinu en de tempels van Ggantija, een van de oudste vrijstaande constructies in de wereld!

3 gevonden.

Atlantis Lodge

Europa > Malta > Gozo

Het kleinschalige Atlantis Lodge is een budgetvriendelijke accommodatie recht naast het duikcentrum in Marsalforn Baai!

Offerte aanvragen
  
per persoon
Boeken & meer info

Grand Hotel Gozo & Extra Divers

Europa > Malta > Gozo > TOP 20 kantduiklocaties

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie!

Grand Hotel Gozo ligt vlakbij de haven van Mgarr, aan de oostkust van Gozo. Geniet van het prachtige panoramazicht over de haven, Comino en Malta.

Offerte aanvragen
   
per persoon
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info

Hotel Calypso Gozo & Calypso Divers

Europa > Malta > Gozo

Aan de noordkust van Gozo ligt het Calypso Hotel, dé ideale uitvalsbasis voor duikers en vakantiegangers om dit opmerkelijke eiland te verkennen!

Offerte aanvragen
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots