Reisadvies

Comino

Duikvakantie Comino & algemene informatie

Tussen Malta en Gozo ligt Comino, een paradijs voor snorkelaars, duikers, windsurfers en wandelaars. Comino is slechts 3,5 vierkante kilometer groot, het is autovrij en geheel onbewoond. De belangrijkste attractie van het eiland is de Blue Lagoon, een beschutte baai van glinsterend blauw water met een wit strand, uitstekend geschikt voor een dagtrip met een cruise of zeilboot.

In de winter is Comino een mooie bestemming voor wandelaars en fotografen. Je kunt hier de geur van wilde tijm en andere kruiden ruiken, zonder last te hebben van auto's of stedelijke gebieden.

1 gevonden.

Comino Hotel

Europa > Malta > Comino

Goed hotel direct aan het privé-strand in Saint Nicholas Bay. Vanuit hier ontdek je het mooie Comino en natuurlijk neem je een duik in het heldere water!

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies & ontbijt
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots