Reisadvies

Malta

Nummer één duikbestemming van Europa!

Duikvakantie Malta

De beste duiken van Europa maak je rond Malta. Het gemiddelde zicht is zo’n 30 meter en de watertemperatuur 25 °C. Door de strategische ligging in het centrum van de Middellandse Zee zijn er veel wrakken op de bodem te vinden. Van bommenwerpers en gevechtsvliegtuigen tot onderzeeërs en jagers.

Naast de oorlogswrakken kom je onder water ook meer recente wrakken tegen, zoals de Rozi en Um el Faroud die gezamenlijk een mooi kunstmatig rif vormen. De nieuwste aanwinst is de P29 patrouilleboot. Deze Kondor-klasse mijnenveger werd oorspronkelijk gebouwd voor de Duitse marine, maar later gebruikt door de strijdkrachten van Malta. De P29 werd tot zinken gebracht op geruime afstand van de kust, maar is gemakkelijk te bereiken per boot. Het wrak is ongeveer 50 meter lang en ligt op een diepte van 37 meter.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots