Reisadvies

KroatiŽ

KroatiŽ staat bekent om zijn mooie en erg lange kustlijn grenzend aan kristalhelder water! De ongeveer 1700km lange kustlijn biedt bijna overal toegang tot fantastische duiken! De zee heeft een enorme diversiteit aan onderwaterleven, maar beschikt ook over vele eilandjes, baaien en grotten!

De adembenemende onderwatergrotten en rotsachtige verblijfplaatsen van vele bijzondere vissen, schelpen en koralen zijn voor iedere duiker een lust voor het oog! Daarnaast zijn er vele indrukwekkende wrakken te vinden in de wateren rondom KroatiŽ. Alleen al aan de Noord-Adriatische kust liggen er meer dan 40 wrakken op de zeebodem.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots