Reisadvies

Ustica

Duikvakantie Ustica

Duiken op Ustica is bijzonder op meer dan 1 manier! Rondom het kleine Italiaanse eiland liggen 13 prachtige duikstekken. Vlak voor de kust van Ustica ligt het Marine Protected Area of Ustica, het eerste beschermde marine park van ItaliŽ! Je vindt er geweldige onderwaterlandschappen en vele grotten met gleuven en paden om te volgen! Ook grote groepen baarzen zullen zich laten zien in deze grotten. Verder zwemmen er vele barracuda's en rond het Colombara wrak leven zelfs pelagische diersoorten!

Als onderdeel van SiciliŽ, valt Ustica qua regelgeving en zeggenschap onder het autonome regie van SiciliŽ. In het kleine havendorpje Ustica zijn gezellige restaurantjes te vinden die uitzicht bieden over de Middellandse Zee. De vele hotels zitten zowel in het dorpje als hoger in de bergen. Elke locatie heeft een eigen voordeel, maar de authentieke Usticaanse sfeer vind je overal wel terug!

3 gevonden.

Clelia Hotel

Europa > ItaliŽ > Ustica

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie! De gemoedelijke sfeer in combinatie met de authentieke Usticaanse stijl maakt dit hotel een favoriet.

Offerte aanvragen
   
€675,-
Per persoon
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info

Residence Stella Marina

Europa > ItaliŽ > Ustica

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie! Het rustige eiland Ustica voorziet van een totaal nieuwe ervaringen dichtbij huis!

Offerte aanvragen
   
€649,-
per persoon
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info

Sogni nel Blu

Europa > ItaliŽ > Ustica

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie! Al generaties lang biedt Sogni nel Blu fantastische service en de authentieke sfeer van Ustica!

Offerte aanvragen
   
€620,-
Per persoon
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots