Reisadvies

ItaliŽ

Duikvakantie ItaliŽ

Met een enorm lange kustlijn, vele mooie eilandjes en warm, helder water is ItaliŽ een verleidelijke bestemming voor duikers. Het is een van die bestemming waar je perfect terecht kan als je niet te ver wilt reizen voor je duikvakantie. Aan de kant van de Middellandse Zee, heeft ItaliŽ een aantal geweldige duikstekken.

Met zeker 16 fantastische duikplaatsen, is er onderwater bij ItaliŽ meer dan genoeg te zien! Zo zijn er interessante wrakken te bewonderen, maar ook een bijzonder monument die onderwater geplaatst is. Het monument is gemaakt van onderdelen van schepen, verschillende metalen en zelfs Olympische medailles zijn er in verwerkt!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots