Reisadvies

Santorini

Duikvakantie Santorini

Duiken op Santorini is zeker uniek! De krater waarin gedoken wordt zorgt voor originele en unieke geologische formaties. Hierdoor bestaat de onderwaterwereld rond Santorini uit grotten, gleuven en steile wanden. Deze landschappen zorgen dan ook voor een grote diversiteit van zeeleven. Het duiken in de krater alleen al is een ervaring op zich!

Ook rondom het eiland kan gedoken worden. Zo duik je in de EgeÔsche Zee in glashelder water! Natuurlijk zijn hier de vulkaanformaties ook goed te zien onderwater, maar je laat je nog meer verrassen door de dolfijnen en schildpadden die rond het eiland zwemmen. Daarnaast wordt er ook vaak ander onderwaterleven gespot. Zo zie je al gauw kreeften, kleurrijke sponzen, barracudaís en verschillende prachtig gekleurde vissoorten.

2 gevonden.

Kalimera Hotel

Europa > Griekenland > Santorini

Met een duikvakantie bij Kalimera Hotel, geniet je van adembenemende uitzichten en een gemoedelijke sfeer!

Offerte aanvragen
   
Vanaf €717,-
Per persoon
8 dagen met een charter vlucht van Amsterdam naar Santorini
Logies & Ontbijt
Boeken & meer info

Santorini's Balcony Hotel

Europa > Griekenland > Santorini

Op de rand van een klif bij Imerovigli geniet je bij Santorini's Balcony Hotel van onvergetelijke uitzichten over de zee, krater en eilanden!

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1518,-
Per persoon
8 dagen met een charter vlucht van Amsterdam naar Santorini
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots