Reisadvies

Cyprus

Na slechts vier uur vliegen duik je naar een van de mooiste scheepswrakken ter wereld!

Duikvakantie Cyprus

Cyprus is de ideale bestemming voor duikfans die niet te ver willen reizen. Een wondere wereld van gekleurde vissen, geheimzinnige grotten en oude scheepswrakken ligt verborgen onder het glinsterende wateroppervlak. Mede door de aangename watertemperatuur, de helderheid van de zee en het ontbreken van gevaarlijke stromingen is Cyprus een populaire duiklocatie in Europa.

Aan de oostkant van het eiland zijn veel grote duiklocaties te vinden. Vooral het gebied rond Cape Greko is erg populair. Tussen de 10 en 45 meter diep vind je veel grotten en riffen. Bij de westkust is een ruim aanbod van duikplekken tussen Paphos, Coral Bay en Latchi. Hier vind je veel interessante duikmogelijkheden voor iedere duiker. Er is een grote variŽteit aan vissen en andere onderwaterleven, zoals murenen, tandbaarzen, lipvissen, koraal en tonijnen. Met een beetje geluk spot je ook dolfijnen en schildpadden of vind je op de bodem oude versteende ankers en amforaís uit de Griekse tijd.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots