Reisadvies

Liveaboard Boten Kaaimaneilanden

Klik hier voor het Kaaimaneilanden liveaboard vertrekschema

Liveaboards rond de Kaaimaneilanden

Met de grootste variŽteit van geheel de Caribbean, zijn de Kaaiman Eilanden dť ultieme liveaboard duikbestemming. De eilanden hebben hun naam te danken aan de kaaimannen die hier in de geschiedenis gehuisvest waren. Naast een roemrijke geschiedenis kennen de eilanden geweldige duikstekken!

De turquoise blauw gekleurde wateren die de 3 eilanden die tot de Kaaiman Eilanden behoren omringen bieden een scala aan onderwaterleven. Dit komt door de bijzondere geografie, omdat de 3 eilanden de toppen vormen van onderwater gelegen bergen, de Cayman Ridge. Dit resulteert onder water voor spectaculaire drop offs en steile wanden waarop overvloedig leven te vinden is. Denk aan Caribische rifhaaien, roggen, schildpadden, verpleegsterhaaien, barracudaís, papegaaivissen en enorme scholen vis. Duikers die gek zijn op klein leven kunnen rondom de Kaaiman Eilanden genieten van verschillende schaaldieren.

Vertoef aan boord van jouw liveaboard die van alle gemakken is voorzien. Tussen de duiken door geniet je op het zonnedek van de Caribische zon. Ondertussen doet de toegewijde crew er alles aan je een uitzonderlijke tijd aan boord te bezorgen.

1 gevonden.

Cayman Aggressor

CaraÔbische Zee > Kaaimaneilanden > Liveaboard Boten Kaaimaneilanden

De Cayman Aggressor telt in totaal 18 hutten/suites. Op het zonnedek kunt u heerlijk genieten van de zon of schaduw.

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2548,-
per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots