Reisadvies

Kaaimaneilanden

Drie kleine paradijselijke eilandjes bekend vanwege de tamme pijlstaartroggen!

Duikvakantie Kaaimaneilanden

Klik hier voor het Kaaimaneilanden liveaboard vertrekschema

Het water rond de Kaaimaneilanden is zo helder dat je vaak wel meer dan 30 meter zicht hebt. Onder water vind je tientallen kilometers koraalrif, dat je op sommige plekken al zwemmend vanaf de kust kunt bereiken. In totaal zijn er meer dan 250 duikstekken beschikbaar rond de Kaaimaneilanden. Steile wanden, sponzen, koraal, rifvissen en vele wrakken verschuilen zich onder het wateroppervlak. De kans op ontmoetingen met schildpadden en grote alen is vrij groot. Met een beetje geluk spot je zelfs manta’s!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots