Reisadvies

Les Saintes

Duiken in Les Saintes is gevarieerd en adembenemend!
De archipel van Les Saintes is gelegen in het zuiden van Guadeloupe en bestaat uit 2 hoofdeilanden, Terre de Haut en Terre de Bas, omringd door kleine onbewoonde eilandjes. Het turquoise water van de schitterende baai geeft Les Saintes de sfeer van een waar paradijs.

De duikstekken van de archipel zijn enorm divers en fantastisch om op te duiken. Zeker een duiktrip naar Sec Pâté mag niet ontbreken! Het is een droogvallend gebied van 18 tot 300 m; de stromingen zijn sterk, maar eenmaal onder water kun je schildpadden, barracuda's, black jacks en een echte koraaltuin bewonderen.

Tijdens je duikvakantie verblijf je in een van de prachtige resorts van Les Saintes. Van een eigen bungalows tot ruime hotelkamers, er is echt voor ieder wat wils!

2 gevonden.

Lô Bleu Hotel

Caraïbische Zee > Guadeloupe > Les Saintes

In het charmante Lô Bleu geniet je optimaal van het prachtige paradijs dat Guadeloupe te bieden heeft!

Offerte aanvragen
  
Per person
Boeken & meer info

Paradis Saintois

Caraïbische Zee > Guadeloupe > Les Saintes

Deze eenvoudige en gezellige accommodatie in een prachtige omgeving is het uitstekend adres voor een ontspannen duikvakantie!

Offerte aanvragen
  
Per person
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots