Reisadvies

Guadeloupe

Een duikvakantie naar Guadeloupe is een echte kleurrijke ervaring!
De prachtige onderwaterwereld lijkt wel ťťn grote koraaltuin waar anemonen, crinoÔden, gorgonen en buisvormige sponzen in verschillende felle kleuren voorkomen! De wateren rondom Guadeloupe zijn rijk aan vis en waterdieren. Bij elke duik zul je verschillende tropische vissen tegenkomen.

Guadeloupe bestaat uit verschillende eilanden, de bekendste en grootste eilanden zijn Grande Terre en Basse-Terre. De eilanden staan bekent om de prachtige witte zandstranden, palmbomen en azuurblauwe zee. Het duiken gebeurt vooral vanuit Basse-Terre. Vanuit daar kun je duiken in het Cousteau Reservaat, The Turtles duikstek en vele andere duikstekken. Ga mee opzoek naar de fantastische zee egels en grote zeeschildpadden rondom de gekleurde koralen!

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots