Reisadvies

Dominicaanse Republiek

Kom tot rust op je luxe all-inclusive resort na een actieve dag vol watersport

Duikvakantie Dominicaanse Republiek

Klik hier voor het Dominicaanse Republiek liveaboard vertrekschema

De mooiste duiken onder water maak je vanuit Bayahibe en Punta Cana aan de oostkust. Vlakbij ligt het langste rif van het land met schitterende duikstekken. Een bijzonder wrak is het gezonken Russische vrachtschip Astron Wreck. Spectaculair is de gigantische bronzen schroef en rondom het wrak zwemmen barracuda’s, geelstaart zeebaarzen en tarponachtigen. Coral Reef is door de invloeden van zowel de Atlantische Oceaan als de Caraïbische Zee een kleurrijk rif. Bewoners zijn onder andere vlindervissen, trompetvissen en papegaaivissen. Ook kun je zomaar een school barracuda’s of rustende zusterhaai tegenkomen.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots