Reisadvies

Liveaboard Routes Bovenwindse Eilanden

Liveaboard Routes Bovenwindse Eilanden

Klik hier voor het Bovenwindse Eilanden vertrekschema

Het noordoostelijke deel van het Caribisch gebied is een interessante regio met haar mix van Nederlandse, Britse, Franse en lokale culturen. Ook tijdens het duiken zul je versteld staan van de schoonheid. Hoewel er in de bekende duikbladen niet vaak ruchtbaarheid aan gegeven wordt, is de variatie in topografie en duikstekken, die gedurende de week worden aangedaan, bijzonder verrassend!

1 gevonden.

St. Maarten, Saba & St.Kitts

CaraÔbische Zee > Bovenwindse Eilanden > Liveaboard Routes Bovenwindse Eilanden

Het onderwaterleven rond de Bovenwindse Eilanden is verrassend te noemen. Van pinakels langs de kust van Saba tot een groot aantal drop-offs bij St. Kitts.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots