Reisadvies

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

BELANGRIJK BERICHT

Je hoeft geen abonnee van DUIKEN Magazine te zijn om met korting te boeken!

Fantastisch begeleide liveaboard reis!

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!
   
€4395,-
Vanaf €3175,-
7 nachten Tiger Beach & Bimini
prijzen inclusief vluchten & 7 nachten liveaboard!
All Inclusive

DUIKEN Magazine lezersreis met maar liefst € 1200 p.p. korting al in de prijs verwerkt!

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

DUIKEN Magazine lezersreis met maar liefst € 1200 p.p. korting al in de prijs verwerkt!

Staat een spetterende liveaboard duikcruise naar de Bahama's al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken! Diving World organiseert in samenwerking met DUIKEN Magazine en Master Fleet een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar de Bahama's in mei 2024! En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs, vanaf € 3.175,00 (indicatieprijs) inclusief vluchten!

7 nachten Grand Bahama Tiger beach & Bimini cruise met de luxe Bahamas Master

Reisdata: 19-28 mei 2024
Liveaboard data: 20-
27 mei 2024

Hoogtepunten: Heel veel haaien, wrakken en duiken op de betoverende riffen van de Bahama's!

Boot: Bahamas Master
De Bahamas Master is gebouwd met het comfort van duikers in het achterhoofd en is het perfecte liveaboard jacht voor het verkennen van Tiger Beach en Bimini in de Bahamas. Service, voorzieningen en veiligheid aan boord zijn conform de normen van de Aggressor vloot en naar de hoogste maatstaven in de industrie. De bemanningsleden zorgen er dan ook voor dat je hele duikvakantie op rolletjes loopt.

Route: Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!
De liveaboard van het Grand Bahama’s 7 nachten avontuur vaart langs vele van de beste duiklocaties rond het West End en de zuidkust van het Grand Bahama eiland. Tijdens je tijd aan boord krijg je de kans om vele haaien te spotten, en is het zelfs mogelijk om te duiken rond prachtige riffen, scheepswrakken, muren en zelfs grotten! Kijk om je heen en zie tijgerhaaien, hamerhaaien, verpleegsterhaaien, citroenhaaien en met geluk ook stierhaaien.

Indicatie pakketprijs inclusief vluchten:*
2-persoons standaard cabin = € 4.395,- € 3.175,- p.p.
Toeslag classic cabin = € 325,- p.p.
Toeslag premium cabin = € 595,- p.p.
Toeslag 1-persoons cabin = € 595,- p.p.

*Gebaseerd op een vluchtprijs van € 800,-

Kaart

Liveaboard vertrekschema

Bahamas Master

De 35 meter lange Bahamas Master biedt 10 goed ontworpen hutten en kan 18 duikers aan boord verwelkomen. E zijn 4 soorten hutten beschikbaar. Er zijn 2 Premium-hutten op het voorste bovendek, met tweepersoonsbedden en een eigen en-suite badkamer. Op het hoofddek bevinden zich 2 Classic tweepersoonshutten en 2 Classic eenpersoonshutten, elk met een eigen badkamer. Ten slotte zijn er ook op het hoofddek 4 standaardhutten die 2 badkamers met verwarmde douches delen. De meeste hutten hebben panoramische ramen, dus er is veel daglicht en uitzicht op de oceaan.

Uitgerust met een ruim duikdek, inclusief individuele duikstations en ruime opslagfaciliteiten zal deze boot u meenemen op een onvergetelijke reis in de Bahama's. Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes met zon en schaduw bevinden zich zowel op het boven- als op het zonnedek. Richting de boeg van de boot op het hoofddek vindt u het overdekte camerastation met comfortabele zitzakken waar u uw foto's op de tv kunt laten zien. Op het bovendek is er een ruime overdekte buitenbar en eethoek, evenals een zonnedek met ligstoelen om te ontspannen na de duiken.

Op het bovendek bevindt zich de ruime overdekte buitenbar en een eethoek voor ontspanning na het duiken. Als alternatief kunt u wat zonnestralen opvangen en de zonsondergang bekijken op het zonnedek. Een speciaal oplaadstation voor binnen camera’s bevindt zich op het hoofddek richting de boeg.

Duikuitrusting wordt opgesteld en opgeborgen aan de achterzijde van het hoofddek. Alle gasten krijgen een individuele opstellingslocatie toegewezen, met opbergruimte onder de bank voor uw duikbril, vinnen en andere persoonlijke spullen. Er zijn speciale spoeltanks voor camera's en computers aanwezig.

De Hutten:

Standard Single Cabin
De eenpersoonshutten bevinden zich aan de achterzijde van het hoofd-/benedendek. Alleenreizenden kunnen letterlijk uit bed rollen in hun duikuitrusting. Elke hut beschikt over een individueel regelbare airconditioning, ruime opbergruimte en extra handdoeken.

Standard Twin Cabin
Deze vier hutten bevinden zich in het midden op het hoofddek van de Bahamas Master en delen twee en-suite badkamers. Elke hut beschikt over een individueel regelbare airconditioning, ruime opbergruimte en extra handdoeken.

Classic Twin Cabin
Deze hutten bevinden zich aan de achterkant van het hoofddek en beschikken over een eigen badkamer. Elke hut beschikt over een individueel regelbare airconditioning, ruime opbergruimte en extra handdoeken.

Premium Double Cabin
Deze ruime hut bevindt zich op het bovendek en is voorzien van één tweepersoonsbed en een eigen en-suite badkamer. Elke hut beschikt over een individueel regelbare airconditioning, ruime opbergruimte en extra handdoeken.

Premium Twin/Double Cabin
Deze hut bevindt zich op het bovendek direct achter de kapiteinshut en is voorzien van een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, evenals een eigen en-suite badkamer. Elke hut beschikt over een individueel regelbare airconditioning, ruime opbergruimte en extra handdoeken.

Eten en drinken

Je verblijft op de Bahamas Master op basis van soft all-inclusive. Drie maaltijden, snacks, koffie, thee, frisdranken en fruitsapjes zijn inclusief. Houd je van een biertje of wijntje, dan kun je dit tegen betaling bestellen. Een selectie vers fruit is ook altijd aanwezig, net als lekkernijen tussen de maaltijden.

In de overdekte eetruimte met airconditioning geniet je in buffetvorm van zowel internationale als lokale gerechten. De bemanning houdt rekening met speciale dieetwensen, maar geef dit bij de reservering even aan.

Specificaties en faciliteiten

Technische details

Lengte: 35 meterBreedte: 7,3 meter
Constructiemateriaal: Staal
Motoren: 2x Detroit 16V71 1300hp
Cruisesnelheid: 10 knopen
Aantal generatoren: 3
Wateropslag: 12.000 liter
Aantal bemanningsleden: 10

Duikfaciliteiten

Tanks: 12 en 15 liter
Compressoren: 2x MAKO Type K14
Nitrox: beschikbaar
Re-breather: mogelijk maar niet te huur

De route: Tiger Beach & Bimini!

Dit duikavontuur met de 7-nacht-durende liveaboard rond de Grand Bahama’s geeft je de mogelijkheid om tot wel 18 duiken te maken op verschillende locaties rond het Grand Bahamas eiland. Per dag zullen er tot 4 duiken gemaakt kunnen worden, inclusief duiken tijdens zonsondergang en s ‘nachts! (Dit is afhankelijk van meerdere factoren waaronder de oppervlakte en het weer.) Bij de duiken rondom Tiger Beach (duiken 1-3) worden de haaien vaak gevoerd. Buiten Tiger Beach en rondom de zuidkust duik je naar scheepswrakken, riffen en muren vol met prachtig gekleurde koralen vol met levendig zeeleven.

De liveaboard geeft je de kans om tot aan 18 duiken te maken tijdens uw tijd aan boord en bezoekt verschillende locaties rond Grand Bahama. De cruisedirecteur zal tot 4 duiken per dag plannen, inclusief zonsondergang- of nachtduiken waar mogelijk. (Dit is afhankelijk van oppervlakte- en weersomstandigheden).

Bij Tiger Beach zijn duiken 1 – 3 meestal duiken met aas/haaien die gevoerd worden.

Buiten Tiger Beach en rond de zuidkust van Grand Bahama duik je ook naar wrakken, riffen en muren bedekt met kleurrijke koralen en levendig zeeleven.

OPMERKING: Afhankelijk van het seizoen, de haaienactiviteit, het weer en de zee condities, kan het duiken rond Bimini op sommige routes zijn inbegrepen, maar dit is niet gegarandeerd.

Voorbeeld van een duikdag:
- Licht ontbijt, gevolgd door een briefing en de 1e duik.
- Uitgebreid ontbijt, gevolgd door een rustmoment, een briefing en de 2e duik.
- Lunch, gevolgd door een rustperiode, een briefing en de 3e duik.
- Tussendoortje, gevolgd door een briefing en de 4e duik (waar mogelijk, dit is afhankelijk van de locatie).
- Diner

Foto’s

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

Bahamas Master

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

Eten en drinken

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

Specificaties en faciliteiten

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

De route: Tiger Beach & Bimini!

20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!20 mei 2024 Duiken Magazine Lezersreis Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

Prijzen

Voor vertrekschema, routes & aanbiedingen zie tabblad "liveaboard vertrekschema" hierboven.

Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180.

7 nachten Grand Bahama Tiger beach & Bimini cruise met de luxe Bahamas Master

Reisdata: 19-28 mei 2024
Liveaboard data: 20-
27 mei 2024

Indicatie pakketprijs inclusief vluchten:*
2-persoons standaard cabin = € 4.395,- € 3.175,- p.p.
Toeslag classic cabin = € 325,- p.p.
Toeslag premium cabin = € 595,- p.p.
Toeslag 1-persoons cabin = € 595,- p.p.

*Gebaseerd op een vluchtprijs van € 800,-

Inbegrepen
 • Vlucht vanaf Amsterdam naar FREEPORT
 • Luchthaven transfers
 • 1 stuk ruimbagage & 1 stuk handbagage
 • Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag (vlucht)
 • 1 nacht verblijf in een 2-persoons kamer (op indeling) bij aankomst obv. logies
 • 7 nachten verblijf in een classic, standard of premium hut op indeling of single hut obv. SOFT ALL-INCLUSIVE (alle maaltijden & snacks, bthee, koffie, mineraalwater, frisdranken) (eenvoudig ontbijt op dag van vertrek.)
 • Tot 3-4 duiken per dag
 • Tanks, lucht, lood & diensten van duikgids
 • Zekerheid van een ANVR, SGR, SGRz & Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25,- klantenkorting op een volgende reis
Niet inbegrepen
 • € 15,- administratiekosten per boekingsformulier
 • € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds (per 9 personen)
 • € 5,- per persoon SGR bijdrage
 • Eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering indien gewenst
Bijkomende kosten
 • Nitrox US$ 150,- pp
 • Marinepark-, haven- en immigratiebelasting à US$ 140,- pp
 • Brandstoftoeslag € 140,- pp
 • Evt. fooien

Algemene informatie:

 • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
 • Bagage regelmenten informatie: klik hier
 • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
 • Lijndienstvluchten informatie: klik hier
 • Vertrek luchthavens: klik hier
 • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
 • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
 • SGR (financiële) Garantieregelingen: klik hier
 • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier

Let Op! Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtklassen (zie "Lijndienstvluchten" bij "Algemene informatie" hierboven) en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

Reis reserveren

Vul het gehele boekingsformulier hieronder in om je reis te boeken.

Deelnemer 1 (tevens hoofdboeker)

Voornaam/voornamen (zoals in paspoort)

*

Achternaam (zoals in paspoort)

*

Straat en huisnummer

*

Postcode

*

Woonplaats

*

Land

*

E-mailadres

*

Telefoonnummer

*

Telefoonnummer (alternatief)

Mobiel telefoonnummer

Telefoonnummer thuisblijvers

*

* deze velden zijn verplicht

Vul hier jouw reisgegevens in

Vertrekdatum

Retourdatum

Bestemming

, Anders:

Luchthaven van vertrek

, Anders:

Vakantiebestemming

Stad:
, Anders:

Accommodatie:
, Anders:

Verzorging

Logies
Logies en ontbijt
Halfpension
Volpension
All-inclusive

Kamertype(s)

x 1 pk
x 2 pk
x 3 pk
x 4 pk

Vakantiebestemming

Stad:
, Anders:

Accommodatie:
, Anders:

Verzorging

Logies
Logies en ontbijt
Halfpension
Volpension
All-inclusive

Kamertype(s)

x 1 pk
x 2 pk
x 3 pk
x 4 pk

Opmerkingen (speciale wensen of een kopie van uw ontvangen offerte enz.)

 

 

Deelnemer 1

Personalia

Geslacht*:

Geboortedatum* (DD-MM-JJJJ):
Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

Paspoortnummer:

(alleen nodig voor liveaboards)
Achternaam (zoals in paspoort):

Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

E-mailadres:

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

Duikpakketten


Duikpakket:

Begindatum:
Eigen duikervaring:

Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)

Cursussen

Cursus:
Begindatum:
Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)

 

 

Deelnemer 2

Personalia

Geslacht:

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ):
Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

Paspoortnummer:

(alleen nodig voor liveaboards)
Achternaam (zoals in paspoort):

Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

E-mailadres:

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

Duikpakketten


Duikpakket:

Begindatum:
Eigen duikervaring:

Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)

Cursussen

Cursus:
Begindatum:
Opmerkingen / ontvangen offerte:

(uitrustingen, huur, etc.)
Nieuwe deelnemer toevoegen

 

Bevestig aankoopCorona advies en reizen:

Op deze overeenkomst zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Download hier de ANVR reizigersvoorwaarden (printversie). Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met deze voorwaarden, alsmede met de aanvullende voorwaarden die Diving World Nederland BV voor haar reizen stelt (download hier de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland BV). Met het via internet verzenden van dit boekingsformulier sluit de reiziger een overeenkomst met Diving World Nederland BV. Na bevestiging van deze inschrijving is de overeenkomst voor de reiziger verbindend.

Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Diving World Nederland B.V.

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).
Ik ga akkoord met de aanvullende reisvoorwaarden en privacy policy van Diving World.
Ik heb de verzekeringskaart gelezen en ga hiermee akkoord. (Alleen van toepassing indien een verzekering is afgesloten. Zie hieronder voor meer informatie.)
* deze velden zijn verplicht

Tik de validatiecode over in het tekstvakje

*
ANVR-Reizigersvoorwaarden

Diving World Nederland BV (KvK Arnhem 09098414) is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.)

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld reisarrangement Voorwaarden) en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V. van toepassing zijn, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overage belangrijke informatie. Klik hier voor het lezen en opslaan van de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V. en overage belangrijke informatie.

Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld reisarrangement Voorwaarden), overage ANVR-informatie en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Vanaf boekdatum 1 februari 2021 wordt er een verplichte bijdrage in rekening gebracht. Op de factuur staat de consumentenbijdrage van € 5,- per persoon die Diving World afdraagt aan het SGR (uitgezonderd reizen met een reissom lager dan €150,- per persoon en/of voor kinderen jonger dan twee jaar.)

Calamiteitenfonds

Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis

Reis- en annuleringsverzekering

Wanneer u een vakantie plant, gaat u ervan uit dat er niets op uw weg komt om deze plannen te dwarsbomen. Toch kan er altijd onverwachts iets gebeuren waardoor uw vakantie vooraf of tijdens uw reis minder plezierig verloopt of zelfs onderbroken moet worden. Het is dan prettig om te weten dat u goed verzekerd bent. Het ongemak is al vervelend genoeg, laat staan de financiële consequenties. Als extra service bieden wij u een reis- en annuleringsverzekering aan van Allianz Global Assistance.

Een annuleringsverzekering biedt zekerheid voor én tijdens uw reis. Mocht u onverwacht niet op vakantie kunnen of uw reis moeten onderbreken, worden de kosten door de verzekering vergoedt. Denk hierbij aan ernstige ziekte, onvrijwillige werkloosheid, echtscheiding of het overlijden van een direct familielid. Geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan, mar goed om verzekerd te hebben! De annuleringsverzekering dekt tevens uw duikpakket, zelfs bij een zware verkoudheid (met doktersverklaring).

Reisverzekering: € 2,55 per dag (Europese Unie), € 3,50 per dag (Egypte) of € 4,50 per dag (wereldwijd) excl. € 4,50 poliskosten wanneer geen annuleringsverzekering afgesloten wordt.

Annuleringsverzekering: Een annuleringsverzekering kost 6% van de totale reissom + poliskosten excl. assurantiebelasting (21% van polis + poliskosten).

Wanneer u regelmatig op reis gaat is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor u. U kunt dan altijd op reis gaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren.

Bagage informatie

Voor meer informatie over bagageregelingen klik hier.

GreenSeat

Bij Diving World realiseren we ons dat reizen per vliegtuig schadelijke gevolgen heeft voor onze mooie natuur. GreenSeat biedt je een gemakkelijke mogelijkheid om van jouw stoel een "groene" stoel te maken! Door bijbetaling van een klein bedrag compenseer je de uitstoot van je vliegreis. Ga naar GreenSeat om klimaatneutraal te vliegen!

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots