Reisadvies

Aruba

Een duikvakantie naar Aruba is een vakantie voor iedereen! Voor mensen die van gezelligheid houden, zijn er vele restaurants te vinden. Als je even heerlijk wilt ontspannen, geniet je het meest van de zandstranden. Als duiker geniet je natuurlijk het beste onderwater van alle pracht die daar te vinden is! Er zijn genoeg duikstekken met prachtige riffen, maar Aruba staat pas echt bekent om het wrakduiken.

Op de zeebodem van Aruba liggen vele wrakken van vliegtuigen en historische schepen. Het grootste scheepswrak van de Caribbean ligt ook op de Arubaanse oceaanbodem. De Antilla ligt nog vrij ondiep, dus zelfs snorkelaars gaan graag even kijken! Samen met de rest van de onderwaterwereld is dit de habitat voor een tal van vissen en andere zeebewoners. Aruba valt net als de andere ABC-eilanden buiten de orkaanzone, waardoor het koraalrif niet is aangetast en dus nog in perfecte staat leeft. De kleuren en vormen van de onderwaterwereld bij Aruba is echt prachtig en zeer bijzonder!

Aruba is ook een echte aanrader voor duikers en reizigers die graag meer eilanden zien tijdens hun vakantie! Wat dacht je van een combinatie reis met Bonaire?!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots