Reisadvies

Machico

Zeereservaat voor de deur!

Duikvakantie Machico & algemene informatie

Tussen 1440 en 1496 fungeerde het oostelijke deel van Machico als hoofdstad van het eiland, tegenwoordig is de functie van hoofdstad overgenomen door de stad Funchal. Echter maakt dit Machico niet minder aantrekkelijk. Slenter door de straatjes die vroeger populair waren voor ontdekkingsreizigers of geniet van een aangenaam diner in een van de restaurants die voornamelijk gespecialiseerd zijn in visgerechten. Tegenwoordig tref je aan de rand van de oude stad een bewaakt zand- en keienstrand.

Voor duikers is Machico een perfecte uitvalbasis: het populaire zee reservaat ligt voor de deur! Hier leven onder meer grote scholen vis - waaronder barracuda’s -, octopussen en macro organisme maar ook anemonen en koraal.

2 gevonden.

Hotel Dom Pedro Baía

Europa > Portugal > Madeira - Machico

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie!

Goed hotel met lichte kamers direct aan de kust van Machico. Vanuit het hotel ontdek je de prachtige natuur en onderwaterwereld van Madeira.

Offerte aanvragen
    
p.p. LO, HP of VP
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info

Hotel Vila Galé Santa Cruz (Gaula)

Atlantische Oceaan > Madeira > Machico

CORONA REFUND BESTEMMING: geld terug garantie!

Mooi hotel voorzien van alle gemakken, zoals binnen- en buitenzwembad, fitness, wellnesscentrum en meerdere eetgelegenheden.

Offerte aanvragen
    
Vanaf €882,-
p.p. LO, HP of VP
8 dagen met een charter vlucht van Amsterdam naar Funchal (FNC)
CORONA REFUND GARANTIE!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots