Reisadvies

Madeira

Grote verschillen in het ruige landschap en een rijke onderwaterwereld op slechts vier uur vliegen!

Duikvakantie Madeira

Het beschermde onderwaterpark Garajau staat bekend als het beste duikgebied in de Atlantische Oceaan. Door de unieke duikcondities en de buitengewone helderheid van het water mag een duik hier niet ontbreken. Je ontmoet hier bijna gegarandeerd reuze zeebaarzen, makrelen en barracuda’s.

Doordat het water rondom Madeira vrij snel diep wordt, kun je er geweldig goed grote vissen spotten. Denk hierbij aan roggen, manta’s, dolfijnen en zelfs walvissen! De watertemperatuur ligt het hele jaar ergens tussen de 18 °C en 24 °C.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots