Reisadvies

Faial

Duikvakantie Faial

Duik zowel overdag als ’s nachts en kijk uit over de zanderige-, rotsformatie rijke- of met geulen bezaaide bodem: het onderwaterlandschap is zeer wisselt en zo hier en daar ligt een wrak. De duikmogelijkheden zijn eindeloos; hierdoor zullen zowel beginners als gevorderden zich helemaal thuis voelen in deze wateren!

2 gevonden.

Azoris Faial Garden

Atlantische Oceaan > Azoren > Faial

Goed hotel met ruim 130 kamers en uitzicht over de prachtige jachthaven. Het duikcentrum Haliotis bevindt zich binnen het resort, lekker makkelijk!

Offerte aanvragen
    
p.p. incl. 10 lokale duiken
Logies, ontbijt & duiken!
Boeken & meer info

Hotel Horta

Europa > Portugal > Azoren - Faial

Geniet van fantastische uitzichten, adembenemende duiken en vooral rust en comfort tijdens een verblijf bij Hotel Horta!

Offerte aanvragen
    
p.p. incl. 10 lokale duiken
logies & ontbijt, halfpension
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots