Reisadvies

Molukken

Duikvakantie Molukken & algemene informatie

De Molukken staan ook wel bekend als de kruideneilanden van IndonesiŽ. Cape Paperu ligt in het hart van de Molukken en is een prachtige plek te midden van een met eilanden bezaaid landschap. Het interessante en veelzijdige duikgebied bij de eilanden Saparua, Molana, Nusa Laut en Haruku behoren tot de beste duikgebieden van de wereld!

2 gevonden.

Cape Paperu Resort & Extra Divers

Verre Oosten > IndonesiŽ > Molukken

Als duiker en natuurliefhebber bent u hier op de juiste plek! Hier geniet u eindeloos van relaxen in de Spa, een prachtig onaangetast landschap, comfortabele bungalows, fantastische duiken, witte zand

Offerte aanvragen
   
Per person
Volpension
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots