Reisadvies

Halmahera

Duikvakantie Halmehera

Het mooie Halmahera, gelegen in het midden van de koraaldriehoek, leent zich perfect voor een ontspannen duikvakantie. Onder genot van een drankje in je hand, wuivende palmbomen en het gekrabbel van de golven van de zee. met een prachtig uitzicht zowel onder als boven water kom je hier niks te kort. Met meer dan 803 soorten rifvissen (vastgesteld door Dr. Gerry Allen) is het zicht onderwater erg divers. Dit is een droom voor zowel de snorkelaar als de duiker! Met veel koraal en macroleven , maar ook vele pelagische vissen is er voor ieder wat wils.

1 gevonden.

Proco Island Bambu Resort

Verre Oosten > IndonesiŽ > Halmahera

Hier komen al jouw avontuurlijke vakantieverlangens tot leven. Elke dag verwend worden door het vriendelijke personeel, volledig tot rust komen op de ligstoel op jouw eigen veranda en spectaculaire du

Offerte aanvragen
   
Per person
9 dagen met Singapore Airlines van Amsterdam naar Manado
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots